Haluatko nostaa yrityksesi toiminnan täysin uudelle tasolle?

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva Odoo-käyttöönotto!

Odoo on maailman nopeimmin kasvava ERP


Odoossa on kaikki, mitä tarvitset liiketoimintasi ohjaamiseen. Odoo  on laaja-alainen ERP, johon saat talouden-, tuotannon-,  varaston- ja kenttätyöntekijöiden hallinnan lisäksi CRM:n, projektien ja sopimusten hallinnan, markkinoinnin työkalut sekä HR-järjestelmän. Myös yhdistysten jäsenrekisterin hallinta onnistuu Odoolla. 

Valittavanasi on maailmanlaajuisen yhteisön kehittämä maksuton Odoo Community tai  laajempi ja versiotuettu  Odoo Enterprise

Enterprise-versio on Odoo S.A.:n kehittämäja ylläpitämä versio, jonka puitteissa tehdään paljon edistyksellistä kehitystyötä. Enterprise-version käyttäjillä on käytössään laajempi valikoima sovelluskaupassa (Odoo App Store) sekä tukipalvelut muun muassa versiopäivitysten yhteydessä. 

Kumman valitsetkin, Community- tai Enterprise-version, Odoo muuntautuu ammattilaisten käsissä monipuolisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voit integroida Odoon myös mihin tahansa muuhun järjestelmään.  Saat kovimmat tehot ja parhaimmat hyödyt  irti Odoosta, kun hankit Odoo ERP-ohjelmiston palveluna

Lue lisää Odoon kehityksestä ja versio 13:sta >

Avoimeen lähdekoodin perustuvaa Odoota kehittää devaajat ympäri maailman

Odoo on avoin ja riippumaton

Odoo ohjelmisto on kaikille avoin ja riippumaton yksittäisten toimittajien liiketoimintapäätöksistä. Se ei voi yht’äkkiä kadota maailmankartalta. 

Maailmanlaajuinen asiantuntijayhteisö kehittää jatkuvasti järjestelmää, mikä tekee siitä elinvoimaisen ja alati kehittyvän ratkaisun.  

Sinulla on aina saatavilla paikallinen tuki, jolla taas on käytössä laajan kansainvälisen yhteistyökumppaniverkoston osaaminen.  

Avoin lähdekoodi takaa, että teknologialla on jatkossakin vahva asema globaalissa  kilpailussa. 

Etabloituneet avoimen lähdekoodin järjestelmät ovat turvallisia

Odoo on turvallinen

Koska Odoon koodi on avointa, on se myös laadukasta. Pitkään saatavilla olleet järjestelmät, kuten Odoo, on auditoitu monen ammattilaisen silmin ja mahdolliset turvallisuusaukot on paikattu. 

Avoin lähdekoodi ei eroa lisenssoitujen sovellusten tietoturvasta. Yhteydet ovat SSL-tunneloituja, kuten pankkiyhteydet, ja palvelu voidaan sijoittaa asiakkaan ympäristöön. Odoon käyttöoikeudet perustuvat käyttäjäryhmiin, joilla voidaan hallita pääsy eri tietoihin sekä olio- että kenttätasolla. Kaikki toiminnot edellyttävät vahvaa tunnistautumista. 

Tuhannet kehittäjät varmistavat Odoo-ohjelmiston laadun

Odoo on laadukas

Odoo on erittäin  käyttäjäystävällinen. Sitä on kehuttu jopa intuitiiviseksi. Odoo räätälöityy asiakkaan tarpeisiin, ei päinvastoin. 

Avoin koodi on kaikille näkyvissä ja kehittäjillä ammattiylpeys omasta työstään. Mahdollisten ohjelmistovirheiden sattuessa, koko tuhatpäisellä kehittäjäyhteisöllä on mahdollisuus korjata se nopeasti.

Lue blogista lisää, millaisia hyötyjä saat avoimen lähdekoodin toiminnanohjauksesta.

7 faktaa avoimen lähdekoodin ERPeistä >

Odoo App Storen valikoima kasvaa jatkuvasti

Laaja valikoima App Storessa

Standardi-moduulien lisäksi Odoo-yhteisö on tuottanut tuhansia lisämoduuleita, joihin voi tutustua Odoon sovelluskauppa Odoo App Storessa.

Suurin osa lisämoduuleista on ilmaisia. Odoon kumppaneiden eli partnerien tuottamista moduuleista osa on maksullisia.

Yksinkertaisimmillaan moduulit ovat pieniä lisätoiminnallisuuksia olemassa oleviin sovelluksiin. Laajimmillaan moduulit ovat niin kutsuttuja toimialavertikaaleja, jotka kattavat kokonaisen toimialan erityistarpeet. 

Tutustu myös Odoon vakio-ominaisuuksiin >


 
 

Tutustu Odoo-ilmiöön

Odoo on jo melkoinen ilmiö. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Odoo on yli 100 000 yrityksellä käytössä ja sitä käyttää  yli 4 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Odoo-käyttöönotoissa voi auttaa yli 1000 virallista partneria  120 maassa.  Odoolla on Googlessa hakuja enemmän kuin monilla vakiintuneilla perinteisillä ERP-järjestelmillä.

Näin oli elokuussa 2019, kun Petri Heino esitteli Odoota.  Mielenkiinnolla odotamme, miten luvut muuttuvat vuosien saatossa.

Me SprintIT:llä olemme lokalisoineet Odoota suomalaisille yrityksille sopivaksi muun muassa  erittäin laajalla taloushallinnon paketilla. Kaikki on valmista sille, että Odoo valloittaa myös Suomen.


Odoo image and text block

Haluatko kuulla lisää?

Konsulttimme kertovat mielelään lisää mihin kaikkeen Odoo pystyy. Jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.100.000+

yritystä käyttää odoota

4.000000+

henkilöä käyttää odoota

1.000+

uutta asiakasyritystä joka kuukausi

20.000+

sovellusta

odoo App storessa