Verkkokauppa käyttöön nopeasti

Odoo verkkokauppa skaalautuu myös täysimittaiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi

Teknisesti verkkokauppa on helppo ja nopea pystyttää. Se onnistuu näppärältä myymäläpäälliköltä vaikka ohjeita googlaamalla.  Haasteet alkavat kuitenkin usein muutamista käytännön asioista ja kokonaisuuden hallinnasta.

Varmista, että nämä helposti hankaliksi osoittautuvat asiat eivät koidu verkkokauppasi avaamisen ja toimimisen esteeksi: 

  • Sadat tai tuhannet tuotteet. Varmista, että saat tuotteet  verkkokauppaan nopeasti  ja virheettömästi. Kaikkien tuotteiden tuotenimet, tuotekategoriat, tuotekuvat ja tuotekuvaukset  on hyvä saada sisään verkkokauppaan heti oikein päin. 

  • Maksuliikenteen sujuminen. Varmista, että asiakkaiden useimmin käyttämät verkkomaksutavat on liitettävissä kauppaan ja maksuliikenne sujuu.

  • Logistiikka. Varmista, että yhteydet kuljetusyrityksiin toimivat automaattisesti, kun kauppa alkaa käymään, 

Menestyvä verkkokauppias keskittyy rutiinien sijasta myynnin edistämiseen. Automatisoi siis kaikki mahdolliset rutiinityöt!

Odoo verkkokaupassa niin hankinta-, varastointi-, myynti-, asiakashallinta- ja markkinointiprosessit voidaan automatisoida.  Tuotteiden ja  varaston hallinta on helppoa ja tehokasta.

Odoon käyttöliittymä on moderni ja tarjoaa asiakkaillesi maailmanluokan asiakaskokemuksen.  Tutustu asiakkaisiimme, joilla on jo käytössä Odoo-verkkokauppa.

SprintIT:ltä  saat tarvittaessa Odoo-verkkokaupan käyttöösi  jopa kahdessa viikossa.  Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisuuden, jossa sinä voit keskittyä yrityksellesi strategisesti tärkeiden asioiden kehittämiseen.   Jos sinua kiinnostaa työtäsi helpottavan verkkokaupan perustaminen pikana, ota yhteyttä.

    Odoo verkkokauppa -  SprintIT:n pikatoimitus 2 viikossa sisältää: 


Vakioitujen ja testattujen verkkokauppatemplaattien asennus.

Paytrail-integraation , myynnin- ja  taloushallinnon perustoimintojen asennukset.

Tuotetiedot, kategoriat, kuvat verkkokauppaan. (Asiakkaan toimittamilla kuvilla ja tuotetiedoilla.)

Testaus, pääkäyttäjän koulutus ja  julkaisu.

    Lisäksi optiona:

Varastotoimintojen asennus ja konfigurointi  -> varmistat, että  varastosaldot ovat aina ajan tasalla

Data-analyytikko siivoaa ja testaa tuotedatan  (suositeltavaa, jos tuotteita on yli 2000). 


Odoossa on kaikki oleellinen sujuvaan kaupantekoon verkossa


Liiketoiminnan vaatimusten  mukaan skaalautuva verkkokauppa

Odoo on ohjelmisto, joka kattaa yrityksesi kaikki liiketoimintaprosessit. Voit ottaa sen käyttöön vähitellen, hyödyntäen ne toiminnot, joita oikeasti tarvitset. Voit aloittaa verkkokaupasta ja laajentaa toiminnallisuuksia vähitellen. 
Voit integroida Odooseen ne nykyiset järjestelmäsi, joista ei vielä halua luopua.  Kun tarvitset pikaisesti verkkokaupan, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan tukemaan niin kivijalkakauppaa  kuin kansainvälistä kauppaa, Odoo on hyvä valinta. Lue täältä vinkit verkkokauppaprojektiin ja liiketoiminnan skaalaamiseen. 
Ota yhteyttä

Odoo on verkkokaupan lisäksi täysiverinen ERP-järjestelmä

Kun koronatilanne rauhoittuu ja liiketoimintasi palaa entiselleen, voit valjastaa Odoon palvelemaan yrityksesi kaikkia prosesseja. Lisätoiminnallisuukisia voi ottaa käyttöön yrityksen oman aikataulun ja tarpeiden mukaan. 

Odoo on kaiken kattava ERP, jonka voi ottaa käyttöön pala palalta. 

Odoo vai Magento? Vertaile täällä!

Tarvitsetko kannattavan ja tehokkaan verkkokaupan nopeasti?

      Suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus, jotta voit keskittyä yrityksellesi  tärkeiden asioiden kehittämiseen.


Lue myös nämä