Cobello toteuttaa digiloikkaansa Odoon avulla
Ensimmäisenä avattiin verkkokauppa

30-vuotias sisustusliike Cobello halusi tehostaa toimintaansa digitaalisilla ratkaisuilla. Tavoitteena oli vähentää kahden kivijalkamyymälän toimintaan liittyvää paperin pyörittämistä ja haaveena avata inspiroiva verkkokauppa. Tutkittuaan pitkään eri vaihtoehtoja Cobello valitsi digitoimittajakseen SprintIT:n ja teknologiaksi Odoon, jossa verkkokauppa ja koko yrityksen hallinnointiin liittyvät ERP-toiminnallisuudet toimivat saumattomasti yhteen.

Odoon modulaarinen rakenne mahdollistaa eri toimintojen käyttöönoton vaiheittain, kunkin yrityksen kulloiseenkin tilanteeseen sopivassa järjestyksessä. Cobello aloitteli digitalisointiprojektiaaan keväällä 2020, juuri ennen koronakriisin puhkeamista. Viruksen aiheuttamassa yllättävässä tilanteessa Cobello vaihtoi digitalisaatiosuunnitelmansa aikataulutun lennosta, ja päätti keskittyä ensimmäiseksi verkkokaupan avaamiseen.

Verkkokauppa toteutettiin käytännössä lähes tulkoon Odoon vakio-ominaisuuksilla, joita täydennettiin kuljetuksiin (Unifaun) ja maksuliikenteeseen (Paytrail) liittyvillä liitännäisillä. Cobello paneutui verkkokaupan sisältöön ja visuaalisuuteen huolella, sillä sisustusliikkeelle sivuston yleinen tunnelma on erittäin tärkeää. Upea verkkokauppa avattiin kesäkuussa osoitteessa cobello.fi.

Onnistuneen verkkokauppaprojektin jälkeen cobellolaisilla on tavoitteena jatkaa Odoon hyödyntämistä digiloikassaan. Taloushallinnon toiminnot ovat nyt työn alla ja sopivan hetken koittaessa Odooseen on tarkoitus siirtää myös varastonhallinta , kassajärjestelmä , ostotoiminnot ja ostolaskut.

SprintIT on auttanut useita yrityksiä avaamaan modernin verkkokaupan, josta kaikki tiedot päivittyvät reaaliajassa toiminnanohjausjärjestelmään eli ERPiin.

Cobellon Odoo projektista vastaava Eevi Kytöniemi-Jokinen

Ketterä SprintIT, helppokäyttöinen Odoo

“SprintIT osoitti ketteryytensä heti projektin alkutaipaleella, kun korona muutti alkuperäisiä suunnitelmiamme. Saimme ystävällistä palvelua ja tukea aina, kun sitä tarvitsimme. Olen todella innoissani Cobellon liiketoimintojen digitalisoimisesta. Koska Odoo on niin monipuolinen ja mukautuva, minulla on vahva tunne, että suuntamme on oikea ja digiloikkamme etenee jatkossakin hyvin.

Vertaillessamme eri järjestelmiä ihastuimme Odoon helposti ymmärrettävään visuaaliseen käyttöliittymään. Silti yllätyimme kuinka helppoa verkkokaupan pystyttäminen Odoolla käytännössä oli”, kertoo Cobellon Odoo-projektista vastannut Eevi Kytöniemi-Jokinen.

SprintIT:ltä saat helppokäyttöisen Odoo-verkkokaupan käyttöösi nopeasti

Jos verkkokaupan pystyttäminen on ajankohtaista, ota yhteyttä!

Lue myös nämä