Pupesoft tukee Gymstickin kasvua

Toiminnanohjaus ulottuu varastoon, tuotehallintaan, postituksiin ja raportointiin

Gymstick on Suomen suurin kuntoiluvälineiden toimittaja, jolla on liiketoimintaa myös ulkomailla.  Räjähdysmäisesti kasvava kuluttajille suunnattu Treenikauppa on rakennettu Magento-alustalle ja se toimii SprintIT:n toimittaman Pupesoftin kanssa saumattomasti yhteen. Integraatiopinnat ovat tärkeitä, sillä toiminnanohjausta tukeva Pupesoft-järjestelmä ulottuu varastoon, tuotehallintaan, postituksiin ja raportointiin.  Urheiluvälineiden tilaajia on monenlaisia: kivijalkamyymälöitä, marketteja, kuntosaliketjuja ja urheiluopistoja. 

Automaattinen tiedonsyöttö säästää tallennuskuluissa

SprintIT:n toimittama Pupesoft-teknologia käsittelee tietoa laajoista massoista nopeasti ja tehokkaasti. Kun  tuoteryhmiä uudistetaan, voidaan muutokset tehdä verkkokauppaan kätevästi massa-ajoina.

Jos vähittäiskaupan alalla toimivalla urheiluvälineiden tilaajalla on 170 liikettä ja asiakas tilaa jokaiseen kauppaan toimitettavaksi 2 - 18 tuotetta, muodostuu tilausrivejä viikoittain paljon. Jos nämä kaikki naputeltaisiin järjestelmään yksitellen, niin pelkkään tallentamiseen kuluisi aikaa tunteja.  Nyt taulukot ajetaan massa-ajoina sisään yhdessä hujauksessa. Koneellisessa tietojen käsittelyssä vältetään myös näppäinvirheet.

Ehdottomasti voin suositella SprintIT:tä. Säästämme todella paljon resursseja automatisoimalla tuote- ja tilaushallinnan.”  - kotimaan toiminnoista vastaava myyntijohtaja Kari Vertio

Asiakas saa automaattisesti toimitusvahvistuksen tavaran lähdettyä varastolta ja samassa viestissä on mukana tilauksen seurantakoodi. Uudistus, jonka myötä asiakkaat saavat seurantakoodit toimitusvahvistuksen yhteydessä on myös ollut erittäin hyödyllinen Vertion mukaan. " Raportointi ei voisi olla enää helpompaa".

Raportteja moneen tarpeeseen

Eri puolilta organisaatiota voi katsoa ajasta tai paikasta riippumatta, miten uuden hittituotteen myynti on käynnistynyt. Tietenkin järjestelmästä saa ulos kuukausiraportit tavanomaiseen tapaan. Myös kirjanpitoa voi tehdä samalla järjestelmällä, suoraan samasta tiedosta.


Koostetusta, ajantasaisesta tiedosta on ylivoimaisesti suurin apu kehitettäessä liiketoimintaa.”

Haluatko automatisoida käsityötä vaativat rutiinityöt?  

Meiltä myös verkkokauppaintegraatiot!

joulukuuta 2018 — 1739 katselukertaa Asiakaskokemuksia Tukkukauppa Vähittäiskauppa Verkkokauppa