Retail Experience 2019 Live Helsingin Messukeskuksessa 6.-7.11.2019

Tule tapaamaan meitä osastolla 4e40

SprintIT (osasto 4e40)  Retail Experience Live 2019 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa  6.-7.11.2019

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa: teknologian kehitys ja kuluttajakäyttäytymisen muutokset näkyvät arjessa voimakkaasti. Retail Experience Live 2019:ssä pääset sukeltamaan alan tulevaisuuteen ja keskustelemaan muun muassa Amazonin tulosta Suomeen, digitaalisen kaupankäynnin vaikutuksista kivijalkamyymälöihin ja asiakaskokemuksen kehittämisestä esimerkiksi datan avulla. Tapahtuma kerää  kaupan alan ammattilaiset saman katon alle.  Tule tutustumaan uusiin tuuliin, tulevaisuuden trendeihin ja inspiroitumaan.

Samalla lipulla voit osallistua myös yhtä aikaa järjestettäville logistiikka-  ja pakkausmessuille. Samalla käynnillä voit vierailla myös viereisessä hallissa järjestettävilllä Teknologia 2019 messuilla. Nappaa monta kärpästä yhdellä iskulla!

Kaikki, mitä kauppasi tarvitsee. Osastolla 4e40

 Löydät SprintIT:n ja Odoon Retail Experience - hallista (4e40).

Tule tutustumaanvähittäis- ja tukkukauppiaiden tarpeisiin muokattuun laaja-alaiseen  ja skaalautuvaan Odoo toiminnanohjausjärjestelmään. 

SprintIT Retail -Powered by Odoo- hoitaa kaiken verkkokaupan ylläpidosta ja kivijalkamyymälän kassapahtumista ainakirjanpitoon asti.  Kaikki muutokset, kuten hinnat ja varastosaldotpäivittyvät aina reaaliajassa niin kassoille kuin verkkokauppaankin. Saat milloin tahansa ajettua ajantasaiset myyntiraportit.

Odoossa hallinnoit myös asiakasrekisteriä, verkko-sivuja, sähköpostimarkkinointia, sosiaalisen median julkaisuja, kampanjoita ja rekrytointeja.


Nähdään messuilla!


Rekisteröidy ilmaiseksi täällä

Odoo text and image block
Sprintit Oy, Johanna Kolehmainen
lokakuuta 2019 — 796 views Vähittäiskauppa